We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

MAKE A DIFFERENCE! JOIN US.

Nästa steg som C# utvecklare? Fight cancer with code!

Söker du ditt andra eller tredje jobb efter examen? RaySearch växer och vi behöver bli fler som vill bekämpa cancer med innovativ mjukvara!

 

”Jag jobbade som IT-konsult men ville specialisera mig”

- Signe, systemutvecklare

Efter två år som systemutvecklare på ett konsultbolag började Signe hos oss på RaySearch. Hon lockades av möjligheten att jobba på ett svenskt produktbolag med teknisk tyngd och R&D avdelning i centrala Stockholm. Hon tycker det är extra roligt att få utveckla medicintekniska produkter och att kollegorna är sociala och trevliga.

Att ta nästa steg som utvecklare hos oss på RaySearch

Du kan redan grunderna inom systemutveckling och vill lära dig mer. Du kommer att bli en del av ett av våra agila utvecklingsteam som utvecklar produkterna RayStation och RayCare. Du får lära dig att i tätt samarbete med kollegorna skriva kod med hög kvalité för komplexa produkter. Du får lära dig att utveckla medicinteknisk mjukvara tillsammans med ditt team. Teamet ansvarar för helheten med design, krav, riskhantering, test och implementation. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med ledande cancerkliniker. När du förstått produktens tekniska struktur ser vi gärna att du också intresserar dig för hur funktionaliteten vi utvecklar ska kunna göra bäst nytta i vardagen på cancerklinikerna.

Vi har många agila team med olika inriktning. När du söker jobb hos oss börjar vi med en öppen dialog för att se vilka projekt, tekniker och utmaningar som passar dig.

Möjligheter:

  • Arbeta fullstack med nästa generations onkologiinformationssystem RayCare, som utvecklas för att effektivisera arbetsflödena på cancerkliniker så fler kan få mer effektiv vård snabbare. Du jobbar brett med alltifrån backend till UI, design och webbutveckling. Förutom C# får du lära dig att jobba med tekniker som microservices, CQRS, typescript, Redux, RxJS och WPF.

  • Utvecklare i dosplaneringssystemet RayStation, som förbättrar behandlingen för patienter på cancerkliniker över hela världen. Du blir en del av ett scrumteam som ansvarar för en viss funktionalitet, exempelvis behandling med linjäracceleratorer, proton, eller kol maskiner, bildbehandling, c# implementering av ny funktionalitet som utvecklat av Machine Learning avdelningen eller integrationer. Du får lära dig mer om tekniker och språk som C#, WPF, domändriven design och python.

Att vara med på vår resa

  • Våra produkter gör skillnad och vi brinner verkligen för det vi gör. RaySearch är i en tillväxtfas i en tid av snabb teknisk innovation, du kommer få vara med att skapa framtidens mjukvara för cancerbehandling.
  • I takt med att vi växer öppnas nya möjligheter. Jobbar du hårt för att nå ett mål, är sannolikheten stor att möjligheterna finns hos oss. Du börjar som utvecklare, men i framtiden kanske du är scrummaster, gruppchef, funktionsägare eller expert på vår systemarkitektur.     
  • Att våra anställda trivs och utvecklas är viktigt för oss. Vi stödjer worklife-balance med möjlighet till flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag. Vi sitter i fina centrala lokaler och erbjuder våra anställda regelbundna afterworks, personalevent och andra förmåner.

Din profil

Du har troligen jobbat minst 2 år med systemutveckling inom .NET. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning. Du upplever troligtvis att utveckling är något du har en fallenhet för och vill fortsätta utvecklas inom. Du har förmodligen erfarenhet av, eller ett stort intresse för, att jobba i större agila utvecklingsprojekt. Du har också ett intresse för att jobba med de kvalitetsprocesser som krävs inom medicinteknik. Givetvis är det meriterande om du jobbat med den teknik vi jobbar med, men viljan att lära dig och kontinuerligt hålla dig uppdaterad är viktigare. Både svenska och engelska används dagligen i vårt arbete, och du behärskar båda språken.

Om RaySearch och vår R&D-avdelning

RaySearch är ett medicintekniskt företag som utvecklar innovativa mjukvarulösningar för att förbättra cancervården. Företaget marknadsför dosplaneringssystemet RayStation och RayCare*, nästa generationens onkologiinformationssystem, över hela världen. Över 2 600 kliniker i mer än 65 länder använder RaySearch programvara för att öka livskvaliteten och förbättra resultaten för sina patienter. Företaget grundades år 2000 och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2003.

Vi är dag 350 anställda och vårt huvudkontor i centrala Stockholm är hjärtat för vår växande R&D avdelning med 180 dedikerade systemutvecklare, ingenjörer och forskare med expertis inom systemarkitektur, programmering, machine learning, optimering och fysik. 

 

 

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att bifoga CV eller LinkedIn-profil (du kan ansöka direkt i mobilen) genom formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten så får du gärna höra av dig. Maila generella frågor kring rekryteringsprocessen till Freja Birkhammar, HR, och tekniska frågor till antingen Karl Lundin, chef/backend-utvecklare eller Sara Ericson, chef/use case utvecklare.