We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

MAKE A DIFFERENCE! JOIN US.

Erfaren systemutvecklare? Fight cancer with code!

 Är du specialist inom .NET, systemarkitektur eller domändriven design och vill använda din kunskap till att göra skillnad? RaySearch växer och vi behöver bli fler som vill bekämpa cancer med innovativ mjukvara!

 

”Det är spännande att jobba på ett svenskt innovationsbolag där mjukvara är kärnverksamheten."

- Karl, senior utvecklare

Efter 8 år som konsult och utvecklare på Microsofts plattformar lockade medicinteknikbranschen och valet föll på RaySearch. Karl har hunnit jobba här i 11 år och han har varit med och byggt upp ramverket för dosplaneringssystemet RayStation. Karl uppskattar särskilt att den höga kunskapsnivån här skapar en stimulerande miljö, vilket gör det enkelt att forma väl fungerade och kreativa team.

Att jobba som senior utvecklare hos oss på RaySearch

Du har erfarenhet av systemutveckling och engageras av teknisk problemlösning. Vi vill ha din hjälp. Genom att fortsätta växa och välkomna dig och andra som vill bidra, ser vi till att teknisk innovation snabbare kommer till nytta för världens cancerpatienter.

Du blir en del av ett av våra agila utvecklingsteam som utvecklar produkterna RayStation och RayCare. I tätt samarbete med kollegorna skriver du kod med hög kvalité för komplexa produkter. Teamet ansvarar för helheten med design, krav, riskhantering, test och implementation. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med ledande cancerkliniker. Du kommer troligtvis tidigt kunna bidra med teknisk kompetens och nya infallsvinklar. När du dessutom börjar förstå hur produkterna används ute hos våra kunder, cancerklinikerna, kommer du verkligen kunna göra skillnad.

Vi har många team med olika inriktning. När du söker jobb hos oss börjar vi med en öppen dialog för att se vilka projekt, tekniker och utmaningar som passar dig.

Möjligheter:

  • Arbeta fullstack med nästa generations onkologiinformationssystem RayCare, som utvecklas för att effektivisera arbetsflödena på cancerkliniker så fler kan få mer effektiv vård snabbare. Du jobbar brett med alltifrån backend till UI, design och webbutveckling. Förutom C# jobbar du med tekniker som microservices, CQRS, typescript, Redux, RxJS och WPF.
  • Utveckla systemarkitekturen för RayCare (backend). Du blir en del av ett team som ansvarar för att ta fram en stabil och effektiv plattform som kan användas för att skapa mikrotjänster för olika delar av RayCare-produkten. Du jobbar med bland annat C#, microservices, CQRS, event sourcing, RabbitMQ och SQL.

  • Utvecklare i dosplaneringssystemet RayStation, som förbättrar behandlingen för patienter på cancerkliniker över hela världen. Du blir en del av ett scrumteam som ansvarar för en viss funktionalitet, exempelvis behandling med linjäracceleratorer, proton, eller kol maskiner, bildbehandling, c# implementering av ny funktionalitet som utvecklat av Machine Learning avdelningen eller integrationer. Du får lära dig mer om tekniker och språk som C#, WPF, domändriven design och python.
  • Utveckla systemarkitekturen för RayStation (backend). Arkitekturen i RayStation måste ständigt utvecklas för att hålla produkten modern. Du blir en del av Core-teamet som hanterar utveckling som berör prestanda, arkitektur, infrastruktur och säkerhet. Du kan stötta teamen i arkitekturfrågor. Du jobbar med C#, domändriven design, SQL och microservices.

Att vara med på vår resa

  • Våra produkter gör skillnad och vi brinner verkligen för det vi gör. RaySearch är i en tillväxtfas i en tid av snabb teknisk innovation, du kommer få vara med att skapa framtidens mjukvara för cancerbehandling.
  • I takt med att vi växer öppnas nya möjligheter. Jobbar du hårt för att nå ett mål, är sannolikheten stor att möjligheterna finns hos oss. Du börjar som utvecklare, men i framtiden kanske du är scrummaster, gruppchef, funktionsägare eller expert på vår systemarkitektur.     
  • Att våra anställda trivs och utvecklas är viktigt för oss. Vi stödjer worklife-balance med möjlighet till flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag. Vi sitter i fina centrala lokaler och erbjuder våra anställda regelbundna afterworks, personalevent och andra förmåner.

Din profil

Du har troligen jobbat +5 år med exempelvis .NET, systemarkitektur eller domändriven design, i större agila utvecklingsprojekt där du arbetat brett och självständigt. Du har ett intresse för att jobba med de kvalitetsprocesser som krävs inom medicinteknik. Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet av den teknik vi jobbar med, men viljan att lära dig och kontinuerligt hålla dig uppdaterad är viktigare. Det är en fördel, men inget krav, om du har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning. Både svenska och engelska används dagligen i vårt arbete, och du behärskar båda språken.

Om RaySearch och vår R&D-avdelning

RaySearch är ett medicintekniskt företag som utvecklar innovativa mjukvarulösningar för att förbättra cancervården. Företaget marknadsför dosplaneringssystemet RayStation och RayCare*, nästa generationens onkologiinformationssystem, över hela världen. Över 2 600 kliniker i mer än 65 länder använder RaySearch programvara för att öka livskvaliteten och förbättra resultaten för sina patienter. Företaget grundades år 2000 och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2003.

Vi är dag 350 anställda och vårt huvudkontor i centrala Stockholm är hjärtat för vår växande R&D avdelning med 180 dedikerade systemutvecklare, ingenjörer och forskare med expertis inom systemarkitektur, programmering, machine learning, optimering och fysik.

 

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att bifoga CV eller LinkedIn-profil (du kan ansöka direkt i mobilen) genom formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten så får du gärna höra av dig. Maila generella frågor kring rekryteringsprocessen till Freja Birkhammar, HR, och tekniska frågor till antingen Karl Lundin, chef/backend-utvecklare eller Sara Ericson, chef/use case utvecklare.