We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

FIGHT CANCER WITH CODE, JOIN US!

Eventkoordinator

Just nu söker vi dig som har arbetat med stora internationella kongresser och event inkl. mindre möten i en projektledande roll och är redo för uppdrag med omgående start till RaySearch Laboratories placerat i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för att planera och genomföra olika typer av branschspecifika mässor, i huvudsak internationella kongresser och möten samt event. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

  • Koordinera internt inför kongresser och event
  • Samarbete med vår eventbyrå och dess projektledare
  • Bokningar, sammanställningar
  • Göra research efter lokaler
  • Framtagning av offerter och uppföljning av budgetar för de olika kongresserna och event

Till detta även säkerställa att det finns en röd tråd genom eventet och dess händelser som sammanfaller med RaySearch som varumärke. Tjänsten innehåller visst resande utomlands ca 3-5 gånger per år. Du kommer att ingå i vår inhouse marknadsavdelning och jobba som en av våra två eventkoordinatorer.

Din profil

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du är en god administratör med bra förmåga att jobba strukturerat med att hålla flera parallella internationella uppdrag igång samtidigt.

För att lyckas i rollen krävs det att du har goda kunskaper i Office paketet, eventverktyg (Eventbrite) eller likande, samt marketingautomation verktyg (Pardot). Förståelse att arbeta med leadgenerering till CRM (SalesForce).

Vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet från likande arbete från ett företag. Du är en projektledare och tycker om att hålla ordning på projekten och att sammanställa och planera allt för ett lyckat event. Utbildning inom marknad, kommunikation, projektledning är ett krav.

Om RaySearch

RaySearch Laboratories AB (publ) är ett medicintekniskt företag som utvecklar innovativa mjukvarulösningar för förbättrad cancerbehandling. RaySearch marknadsför RayStation dosplaneringssystem till kliniker över hela världen och distribuerar produkter genom licensavtal med ledande företag inom medicinsk teknik. Företaget utvecklar även nästa generationens onkologiska informationssystem, RayCare, som utgör ett nytt produktområde för RaySearch och kommer att släppas ut på marknaden i december 2017. RaySearchs mjukvara används av mer än 2 600 kliniker i över 65 länder. RaySearch grundades år 2000 som en avknoppning från Karolinska Institutet i Stockholm och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan november 2003. Huvudkontoret är centralt placerat i vackra lokaler på Sveavägen i Stockholm. Läs mer om RaySearch här

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Inhouse.

Detta uppdrag är en tillsvidareanställning med start omgående. Har du några frågor gällande uppdraget vänligen kontakta Maria Lindskog Klasén på Inhouse.

Välkommen med din ansökan.