We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

FIGHT CANCER WITH CODE, JOIN US!

Ekonomiassistent

Duktig ekonomiassistent sökes till vår leverantörsreskontra

RaySearch expanderar och vi söker nu en duktig ekonomiassistent till vår leverantörsreskontra.

Du blir en del av ett framgångsrikt och snabbväxande företag med passionerade och begåvade medarbetare som bidrar i kampen mot cancer genom företagets innovativa mjukvarulösningar vilka säljs över hela världen. Du har möjlighet till ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en dynamisk, flexibel och trevlig miljö där det är ”högt i tak”.

Denna heltidstjänst är på ekonomiavdelningen vid vårt huvudkontor på Sveavägen 44 i centrala Stockholm. 

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team om sex personer och du rapporterar direkt till vår koncern-redovisningschef. Du kommer, tillsammans med en kollega, ansvara för vår leverantörsreskontra och vår utläggshantering. 

Personlig profil

Vi söker dig som har god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska och som vill arbeta i en internationell miljö. Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Som person är du en teamspelare, flexibel och positiv. Du är bekväm med att jobba i ett team som täcker upp för varandra när det behövs. 

Kvalifikationer och erfarenheter 

Vi söker dig som har relevant redovisningsutbildning på gymnasie- och/eller högskolenivå och därtill har dokumenterad erfarenhet av 2-3 års redovisningsarbete gärna med leverantörsreskontra. God kommunikationsförmåga, såväl muntligt som skriftligt på både svenska och engelska. Erfarenhet av Maconomy är meriterande. 

 

Arbetsuppgifter

  • Leverantörsreskontra
  • Utläggshantering
  • Löpande bokföring

 

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan inklusive personligt brev genom att klicka på knappen nedan. Rekryteringsprocessen hanteras av Page Personnel.

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt.