We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

FIGHT CANCER WITH CODE, JOIN US!

Copywriter

Är du en copywriter som brinner för det skrivna ordet varje sig det är en rubrik eller en artikel? Nu söker vi en skicklig och driven Copywriter som tillsammans med marknadsteamet ska ta fram kommunikation för RaySearch Labrotaries.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av skriva artiklar, pressmeddelanden, göra personintervjuer, nyhetsbrev till att ta fram texter till marknadsmaterial för både traditionella som digitala kanaler. I rollen ingår även att översätta texter från engelska till svenska.

För att lyckas i rollen som copywriter har du förmodligen en utbildning från en reklamskola eller liknande inriktning från universitet och har minst fem års erfarenhet av rollen som copywriter eller likande roll.

Du är lika van att arbeta med digitala kanaler som traditionella och har koll på det mesta: webb, annonskoncept och egna, köpta och förtjänta kanaler. Du är en lagspelare som vet att de bästa idéerna är ett resultat av hårt arbete och drivs att arbeta i ett team.

Ansök

Låter tjänsten intressant? Vänligen klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Rekryteringsprocessen hanteras av rekryteringsföretaget Inhouse.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Sandra Pettersson, rekryteringskonsult via e-post sandra.pettersson@inhouse.se eller på telefon 0709 35 35 44.