We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

FIGHT CANCER WITH CODE, JOIN US!

Bolagsjurist

RaySearch är inne i en mycket expansiv fas och söker två Bolagsjurister till huvudkontoret i centrala Stockholm.

RaySearch är ett noterat svenskt bolag med stark global närvaro som utvecklar innovativ programvara för behandling av cancer. Idag används RaySearchs produkter av tusentals kliniker över hela världen i kampen mot cancer, och bolagets målsättning är att på sikt bli den ledande globala tillverkaren av programvara för behandling av cancerpatienter och cancervårdplanering. RaySearch är inne i en spännande och mycket expansiv fas med såväl etablering på nya marknader som lansering av nya produkter. Vi behöver därför förstärka juristteamet med två engagerade och affärsmässiga bolagsjurister med bakgrund på välrenommerad advokatbyrå. 

Om tjänsten

Vi söker dig med totalt 3-5 års erfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete, antingen enbart från advokatbyrå eller du som även har erfarenhet från arbete som bolagsjurist. Juristerna rapporterar till chefsjuristen på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm men kommer även att arbeta nära RaySearchs medarbetare och externa ombud runt om i världen där bolaget har närvaro. 

I rollen som bolagsjurist hos RaySearch kommer du ingå i juristteamet, jobba nära affärsverksamheten och få ett självständigt ansvar för juridiska frågor. Att jobba på RaySearch innebär spännande utmaningar i en expansiv och internationell affärsmiljö. Stimulerande arbetsuppgifter och kompetenta kollegor skapar stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. RaySearch erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med flexibla arbetsförhållanden, ett konkurrenskraftigt förmånspaket och chansen att varje dag få bidra till ett bättre samhälle genom att vara del i kampen mot cancer.

Våra produkter säljs delvis genom direkt försäljning och delvis genom distributörer. RaySearch är noterat på Nasdaq OMX och har för närvarande nio dotterbolag i Europa, Asien och Nordamerika. Vår kärnverksamhet är licensiering av medicintekniska mjukvaror till cancerkliniker globalt och därför kommer tjänsterna innebära ett stort fokus på kommersiella avtal, regulatoriska frågor, marknadsföring och distribution. Ytterligare rättsområden som kommer att vara viktiga är dataskyddsfrågor, kapitalmarknadsrättenhet och IP-rätt. Du kommer att skriva, förhandla och granska avtal samt agera rådgivare till verksamheten i övriga juridiska frågor kopplade till RaySearchs verksamhet.

Personlig profil

För att trivas i vår organisation bör du vara lösningsorienterad, affärsmässig och lyhörd samt vara van vid att arbeta självständigt såväl som i team. Arbetet kommer att kräva en förmåga att snabbt sätta sig in i nya ansvarsområden och problemställningar och att se och förstå helheten av verksamheten. Självklart är du strukturerad och noggrann liksom prestigelös, har hög integritet och serviceinriktad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Skicka därför in din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg till rosita@vonfeilitzen.se.

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen via e-post eller per telefon 073-540 57 07.

Välkommen med din ansökan.