We use cookies to help provide you with the best possible online experience. Learn more

FIGHT CANCER WITH CODE, JOIN US!

Junior mjukvaruutvecklare

Fight cancer with code! 

Mjukvara är ett viktigt verktyg i kampen mot cancer och driver utvecklingen inom strålterapi som är en av de viktigaste behandlingsformerna. Som utvecklare kan du med dina kunskaper och talanger vara med och göra skillnad.

RaySearch Laboratories är ett snabbväxande internationellt företag med siktet inställt på att förbättra cancerbehandling genom innovativ mjukvara. Vi söker nu talangfulla utvecklare som vill vara med och bana väg för en effektivare cancervård. Att jobba hos oss kommer att ge din karriär en rivstart och du kommer få spännande utmaningar och chansen att bidra till något riktigt värdefullt.  

Om tjänsten

Vi erbjuder en heltidstjänst på vårt toppmoderna huvudkontor i centrala Stockholm.

Du kommer vara del av ett agilt team av talangfulla och passionerade utvecklare som brinner för att bygga medicinsk mjukvara i framkant. I samarbete med teamet kommer du få möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom mjukvarudesign, automatisk testning och programmering.

 c#  -  .net  -  typescript  -  html5  -  xaml  -  mvvm  -  signalr  -  cqrs  -  css  -  angular.js  -  wpf  -  microservices  -  domain driven design  -  event sourcing  -  message queues  -  git

Utbildning & Erfarenhet

  • Vi tror att du nyligen har tagit högskoleexamen inom datateknik eller något annat tekniskt område
  • Du har talang och intresse för mjukvaruutveckling och du har förmodligen programmering som hobby
  • Du kommunicerar bra på svenska och engelska
  • Du är bra på att samarbeta och kommunicera

 

Personlig Profil

Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Du har god analytisk förmåga; du kan identifiera olika delar av ett problem, se sambanden mellan dem och förstå hur olika lösningsförslag påverkar resultatet. Du tar ansvar och ser till så att ingenting missas eller lämnas åt slumpen när du implementerar ny funktionalitet. Du är engagerad och brinner för att leverera med god kvalitet. 

Arbeta på RaySearch

Du kommer att arbeta i en modern kontorsmiljö med tillgång till det senaste inom hårdvara och verktyg.

RaySearch tror på att investera i sin personal. Vi erbjuder enastående personalförmåner och goda karriärmöjligheter i en flexibel och stimulerande miljö. Vi prioriterar kunskapsöverföring, kreativitet och samarbete och du kommer att få lära dig av några av de mest talangfulla och erfarna personerna i branschen.

Vi har en stark social kultur med regelbundna event och aktiviteter för alla anställda. 

RaySearch arbetar aktivt med jämlikhet. Vi värdesätter mångfald och arbetar förebyggande mot diskriminering. Läs mer om RaySearch här.

Ansök

Du är välkommen att skicka in din ansökan på svenska eller engelska. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och universitetsbetyg. Märk din ansökan "Junior mjukvaruutvecklare". Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!